Cultura

14 ciutats amb nom d'Springfield es disputen la 'première' del film de 'The Simpsons'

L'elecció es farà per votació popular on-line i la ciutat guanyadora s'anunciarà avui mateix

Els habitants de les 14 ciutats que es diuen Springfield, totes als Estats Units, esperen descobrir quina d'elles acollirà la première del film de The Simpsons.

La localització de la sèrie és un lloc de ficció i el seu creador, Matt Groening, diu que el nom d'Springfield el va triar perquè és un dels noms de lloc més comuns. Suposem que al seu país.

Per escollir la ciutat que acollirà l'estrena, s'ha fet una votació a través d'Internet, on cada ciutat hi ha penjat un vídeo on han hagut de plasmar "l'esperit del dibuix animat". La ciutat guanyadora s'anunciarà avui mateix encara que l'estrena serà el dia 26.

Per exemple, en el vídeo d'Illinois surt el director general de la central nuclear, que s'ha caracteritzat com a Montgomery Burns, l'odiós habitant d'Springfield i responsable de la planta nuclear del poble. Tim Farley, director executiu de l'oficina de turisme d'Springfield (Illinois) ha declarat: "Sempre hem pensat (que l'Springfield de la sèrie) som nosaltres". Amb tot, ha reconegut que hi ha un abans i un després en tots els Springfields des de l'aparició d'aquesta sèrie de dibuixos animats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.