Cultura

La Sala Raval s'embarca en l'agenda teatral de Barcelona amb 'Les Escorxadores', de Sarah Daniels

L'obra relata les injustícies per què han de passar una sèrie de treballadores en una de les primeres crisis del capitalisme

El proper 18 d'octubre la Sala Raval de la Fundació Social d'aquest barri estrenarà l'obra de Sarah Daniels Les Escorxadores. La posada en escena d'aquest espectacle significa la incorporació de la Sala en l'agenda teatral barcelonina. L'obra es podrà veure fins a l'11 de novembre.

Les Escorxadores, de Sarah Daniels, està dirigida per Carme Portaceli. L’obra s’enmarca en un país que acaba de viure la revolució industrial, on l’economia funciona i on les dones treballen, tot i que no amb els mateixos drets dels homes. L’esclat de la primera crisi les afectarà de manera directa, sent les primeres víctimes del capitalisme emergent. Sota aquest argument base actuen Aina Huguet, Francesc Isern, Laura Llimona, Carol Muakuku, Olga Onrubia, Ares Piqué, Miquel Quer, Aina Ripol, Irina Robles i Vanesa Vidaurrázaga.

Tot i que s'estrenarà oficialment el 18, es realitzaran tres passis previs de l'obra els dies 12, 13 i 14.

La Sala Raval va aixecar-se l’any 1909 i a partir del 1935 es va convertir en motor de l’activitat cultural de la zona. 70 anys després de la seva inauguració la sala continuava oferint activitats pels veïns, i ara entra de ple en l’oferta teatral de la ciutat de Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.