Cultura

El BAM celebra 15 anys

Travis, Miquel Gil, Sidonie i 7 Notas 7 Colores són algunes de les actuacions destacades

El festival de músiques independents de les festes de la Mercè, el Barcelona Acció Musical (BAM), arriba aquest any a la seva quinzena edició.

Per celebrar aquest aniversari, el BAM d'enguany proposa 90 concerts que abasten tota mena d’estils. També amb motiu del 15è aniversari, el BAM inclourà concerts a diversos llocs emblemàtics de la ciutat de Barcelona com la plaça Sant Jaume, la plaça del Rei, el Moll de la Fusta i l’avinguda de la Catedral.

El festival proposa una programació especial, que va més enllà dels estils habituals, arribant també al jazz, la cançó d'autor i la rumba. Entre els noms més coneguts que omplen el cartell del BAM hi trobem artistes com Travis, Mau Mau, Miquel Gil, Marc Parrot, Adrià Puntí, Gertrudis, Sidonie i 7 Notas 7 Colores. Paral·lelament al BAM, hi haurà altres concerts destacables al Parc del Fòrum, com els de Lorena, Ojos de Brujo, Quijano, La Caja de Pandora i Celtas Cortos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.