Cultura

L'Any de la Ciència es fa un lloc a la Sagrada Família

Una sèrie de xerrades gratuïtes analitzaran minuciosament l'abast de la ciència en l'àmbit cultural

La Biblioteca de la Sagrada Família acull fins el proper dia 23 d’octubre un conjunt de xerrades vinculades a la ciència i la cultura. El conjunt d’aquestes conferències són gratuïtes i estan obertes a tota classe de públics.

Els vincles entre les dues disciplines, la ciència i la cultura, s’analitza minuciosament en una sèrie de conferències-diàleg, que s’emmarquen dins de l’Any de la Ciència. Així doncs, podem trobar propostes com la que tindrà lloc el proper dia 16 d’octubre, sota el títol Diàlegs entre Arts escèniques i Ciència, que se celebrarà a les 19:30h. Aquesta conferència serà a càrrec de Marcel·lí Antúnez i Roca, Cesc Gelabert i Cristina Junyent.

També el dia 23 d’octubre se celebra un altra conferència-diàleg que aborda els vincles entre la ciència i el món del cinema. En aquest cas la conferència se celebrarà a les 19h i comptarà amb la participació d'Alexis Racionero, Manuel Moreno Lupiáñez i Tomás Suárez.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.