Cultura

Amy Winehouse pateix una malaltia pulmonar crònica

La cantant britànica Amy Winehouse pateix una emfisema pulmonar, una malaltia crònica que ha agafat per fumar crack (derivat de la cocaïna) i cigarrets, segons ha confirmat el seu pare, Mitch Winehouse.

En una entrevista al diari Sunday Mirror el pare ha explicat que la malaltia de la seva filla, ingressada dilluns passat en un hospital de Londres després de desmaiar-se a casa seva, encara es troba "en una fase inicial".

"Els metges li han dit que si torna a fumar drogues no només li arruïnarà la veu sinó que la matarà", ha afirmat el senyor Winehouse.

La cantant, de 24 anys, ha promès deixar les drogues i sotmetre's a un programa de desintoxicació.

El pare tampoc vol veure la seva filla amb "amics com Pete Doherty", cantant de la banda britànica Babyshambles i drogadicte confés. L'home assegura que la seva filla no es curarà si es rodeja de gent que pren drogues.

La convalescència de Amy Winhouse fa dubtar de la seva participació al concert de divendres que ve a Hyde Park, Londres, per celebrar el 90è aniversari de l'expresident sudafricà Nelson Mandela. Tot i que el pare no s'ha pronunciat sobre aquest esdeveniment, sí que ha manifestat la seva esperança de què Amy pugui actuar el dia següent al Festival de Glastonbury, una de les cites musicals més importants d'Europa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.