Cultura

El grup Gallardo renuncia a comprar Zeta

Comunicació

El grup siderúrgic Alfonso Gallardo no es convertirà en accionista majoritari del Grupo Zeta després que la seva oferta de'adquisició ha estat rebutjada pels accionistes. Així ho ha anunciat el holding extremeny en un comunicat publicat al seu portal a Internet.

"El passat mes de juny, el Grupo Alfonso Gallardo i els accionistes de Grupo Zepa van anunciar de forma conjunta la firma d'un preacord per a la possible adquisició d'una participació significativa del Grupo Zeta", recorda el comunicat, que assegura que des d'aleshores s'han dut a terme diversos treballs de comprovació sobre l'estat financer del Grup oZeta. Un cop realitzades aquestes comprovacions, el grup empresarial Alfonso Gallardo va realitzar "una oferta d'adquisició als accionistes del Grupo Zeta, que ha estat rebutjada". Aquest fet "determina el final de les negociacions entre les parts", segons conclou el comunicat.

El Grupo Zeta, amb seu a Barcelona, publica actualment els diaris El Periódico de Catalunya, El Periòdic d'Andorra, Sport i una desena més de capçaleres, a més de revistes com Interviú, Tiempo, Cuore, Man i Primera Linea, entre d'altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.