Cultura

L'Ajuntament de Reus col·laborarà econòmicament amb la sanció imposada a ACPV per permetre les emissions de TV3 al País Valencià

CAMP DE TARRAGONA

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Reus ha acordat aquest divendres expressar el seu suport a la legalització de les emissions de TV3 al País Valencià. El consistori col·laborarà econòmicament amb el pagament de la multa imposada a Acció Cultural del País Valencià (ACPV), amb una aportació econòmica a determinar 'segons les disponibilitats pressupostàries', 'com a expressió de la solidaritat de la corporació amb la llibertat d'expressió i amb l'associació cultural que ha fet possible les emissions de TV3 al País Valencià durant més de vint anys, en el benentès que aquesta multa significa un esforç excessiu per a qualsevol entitat cultural sense ànim de lucre'.

El consistori demanarà també a la Generalitat de Catalunya que promogui un acord amb la Generalitat Valenciana 'perquè quedi arxivat, de forma immediata i sense imposició de cap sanció econòmica o de qualsevol altra mena, l'expedient sancionador obert contra Acció Cultural del País Valencià'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.