Cultura

Audiovisual Sport assegura que prendrà mesures si s'emet en obert el partit entre València-Barça

Copa del Rei

Audiovisual Sport S.L. (AVS) ha anunciat avui que no dubtarà a adoptar "quantes mesures consideri necessari" per defensar els seus drets legítims, en el cas que La Sexta, Canal 9, TV3 o qualsevol altre operador autonòmic retransmeti avui el partit València-Barcelona en obert.
En un comunicat AVS respon així a l'anunci realitzat per La Sexta que transmetrà, en obert i gratis, el partit de la semifinal, de tornada, de la Copa del Rei entre el València i el Futbol Club Barcelona, a les 20.45 hores, partit que Digital+ manté en la seva programació en peatge per visió.

La Sexta justifica l'emissió d'aquest partit en que la llei estableix que per interès general cal donar un partit d'aquestes característiques en obert i gratis.

No obstant, i segons la versió d'AVS, la retransmissió del partit en obert "constituiria un acte d'usurpació dels legítims drets d'AVS, que perseguiria, contra tots els participants a la comissió d'aquesta conducta, amb tots els mitjans al seu abast".

La nota recorda també que AVS és l'"únic i exclusiu titular dels drets audiovisuals dels partits de Copa que disputin els dos equips, València i Barcelona".

Llei del futbol
Així mateix afegeix que cap operador de televisió en obert s'ha dirigit a AVS per interessar-se per la retransmissió de l'esmentat partit en obert, i per això no poden emparar-se a la Llei del Futbol, aprovada el 1997 i anteriorment citada.

Segons explica Audiovisual Sport S.L., Mediapro, empresa audiovisual a la qual pertany La Sexta, li va enviar una carta passades les deu de la nit d'ahir, en què afirmava que procedia a "vendre el partit de Copa, que ha de jugar-se avui, pel supòsit interès d'alguns operadors de televisió que en cap moment s'han dirigit a AVS".

Aquesta societat, que acusa de "mala fe" i fins i tot "nocturnitat" a La Sexta i Mediapro, recorda que és "públic i notori el conflicte" que mantenen i que ja ha arribat als tribunals, a l'hora que adverteix que els drets corresponents a la Copa, i en particular els de les semifinals de la Copa del Rei, estan exclosos del contracte que van signar el 24 de juliol de 2006, que acordava l'explotació dels drets audiovisuals i televisius de la Lliga i la Copa de Futbol.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.