Cultura

El blog mediterrani del delegat de govern tafaner

El delegat del govern a Lleida, Miquel Pueyo, escriu des de fa un mes el seu blog a l’AVUI.cat, una nova experiència per a aquest polític i filòleg lleidatà que li serveix per oferir una visió menys institucional i més personal de l’actualitat i la seva feina i, a la vegada, fer propostes sobre activitats que descobreix o que formen part de les seves estones de lleure, segons ha explicat aquest dilluns en una presentació de la seva pàgina personal titulada Mediterrani continental.

Pueyo va explicar que és tafaner i que a poc a poc s’ha anat introduint en les noves tecnologies fins arribar als blogs, “com una forma més de comunicar-se”. Aquesta experiència, que pretén actualitzar diversos cops per setmana, li ha servit també per contactar amb altres blogaires de Ponent a través de la web Lleidasfera, de recent creació, així com amb els delegats del govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i Girona, Jordi Martinoy, que també tenen el seu blog personal.

El blog de Miquel Pueyo se suma a l’AVUI.cat als oberts per Mamen Domingo i Ernest Ferré, Joan Ribera, Albert Font, Santi Mayor, Josep Chias, Conrad Son i Carles Gené, i a una vuitantena llarga de lectors que també n'han obert un des del dia de Sant Jordi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.