Cultura

El Palau de la Música Catalana celebra el seu aniversari amb un musical per a tots els públics interpretat per més de cent veus

CATALUNYA

El Palau de la Música Catalana s'ha proposat fer arribar la música a un públic familiar amb un espectacle musical titulat Sent 200, que comptarà amb més de cent veus procedents dels cors petits, infantils i joves de l'escola Coral de l'Orfeó Català, juntament amb els actors Sergi Mateu (Senyor Palau) i Enric Rodríguez (Císum) com a protagonistes.

El muntatge, que s'estrenarà el pròxim 17 de febrer, és una "cantata escènica" que es mou entre la ciència-ficció i la realitat, on s'intenta explicar què és la música a partir d'un personatge d'un altre planeta que la descobrirà per primer cop. Dirigit per Oriol Úbeda, amb text de David Pintó i la composició musical de Pedro Pardo, el muntatge s'emmarca en les celebracions del centenari del Palau i es representarà en tres funcions.

Els seus creadors asseguren que és una "història innovadora" que "arribarà directament a les emocions dels espectadors".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.