Cultura

Dagoll Dagom s'enfronta al seu primer Sondheim amb 15 actors i 10 músics

La companyia de teatre musical Dagoll Dagom s'enfronta al seu primer espectacle de Stephen Sondheim amb una versió pròpia i en català de l'emblemàtic espectacle de l'autor nord-americà Into the woods (Boscos endins), que estrena a la cartellera barcelonina a partir del 23 de gener.

Obra fonamental de la història recent dels espectacles de Broadway, arribarà a l'escenari del Teatre Victòria de Barcelona com a espectacle de gran format dirigit per Joan Lluís Bozzo, amb 15 actors i 10 músics en directe.
Amb partitura de Sondheim i llibret de James Lapine, l'obra, que aquest any compleix els vint anys de la seva creació, es basa en les versions de contes populars recollits al llarg del segle XVIII pels Germans Grimm. Està dirigida a tots els públics i reflexiona d'una forma a vegades irònica o poètica i altres àcida sobre el comportament dels adults en la persecució dels seus desitjos i el possible desencant quan aquests es compleixen.

La versió catalana de l'espectacle arriba a la cartellera barcelonina amb la direcció musical de Joan Vives i compta, entre d'altres actors, amb Gisela, Carlos Gramaje, Jordi Estadella i Mone, en un repartiment que conjuga professionals de diversa procedència artística.

L'espectacle es va estrenar el 22 de novembre en el Festival Temporada Alta de Girona i és l'última producció musical d'una companyia amb més de trenta anys de trajectòria al teatre musical i amb produccions o reposicions recents com Mar i Cel i Mikado.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.