Cultura

Radiohead bat rècords de vendes del seu últim àlbum, 'In Rainbows'

Gairebé tres mesos després d'haver permès als seus seguidors escollir el preu que volien pagar pel seu últim àlbum, In Rainbows, el grup britànic Radiohead ha aconseguit col·locar-se al número 1 de vendes al Regne Unit amb el format CD en la seva primera setmana de llançament.

El quintet d'Oxford ha aconseguit imposar-se al grup de pop Take That, segons a la llista dels més venuts, i a Leona Lewis, la gran revelació de la indústria anglosaxona, que ha quedat tercera.

Quatre anys després de publicar Hail to the Thief, Radiohead, una de les bandes de rock més influents de la passada dècada, anunciava el passat octubre que serien els seus fans els qui decidirien la quantitat a pagar pel seu últim treball, que milers de persones van descarregar en format MP3. Es va tractar d'una iniciativa que reafirmava el nou gir que experimenta la indústria de la música, a favor de l'autopromoció a Internet davant els grans segells discogràfics.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.