Cultura

El MNAC i la Fundación Santa María la Real signen un acord per coordinar el projecte de la 'Enciclopedia del románico' a Catalunya

ZONA METROPOLITANA

El Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) i la Fundación Santa María la Real, dedicada a l'estudi de l'art romànic a Espanya, han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració pel qual el MNAC dirigirà l'estudi i la coordinació dels volums de l'Enciclopedia del románico sobre Catalunya. El MNAC coordinarà aquest projecte a Catalunya, sota la direcció de M. Castiñeiras i J. Camps, juntament amb un equip d'especialistes per a la redacció de l'obra que pot arribar a deu volums. Enciclopedia del románico, editada per la fundació i dirigida per José M. Pérez González, ja ha publicat catorze volums dedicats a Castellà i Lleó, quatre a Astúries i tres a Cantàbria. També té en projecte els volums dedicats a Navarra, Galícia i Catalunya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.