Cultura

El duet anglès The Chemical Brothers presenta divendres nou disc al Fòrum

The Chemical Brothers, duet anglès formar per Tom Rowlands i Ed Simons, arriba a Barcelona per oferir un concert amb les melodies del seu darrer treball, titulat We are the Night.

Juntament amb The Prodigy i Fatboy Slim entre d'altres, The Chemical Brothers van ser pioners en la difució del gènere big beat, tot i que també són coneguts pels seus espectaculars directes. Al llarg dels anys i a través dels seus treballs discogràfics han demostrat ser un dels grups de referència en música electrònica, no tant per la innovació sinó per la millora que han aportat a diferents estils.

El primer treball del duet, Song to the Siren, es va publicar el 1993, encara que aleshores el duet es feia dir The Dust Brothers. A partir del 1995 van adoptar el nom actual. El 2006 van guanyar un Grammy por Galvanize, un dels singles de Push de Button, el disc que va precedir We are the Night


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.