Música

música

In-Somni celebra 20 anys amb Capaces i Valientes a Banyoles

El festival In-Somni, un dels pocs dedicats al rock i la música independent menys convencional a les comarques gironines, celebra aquesta any la seva 20a edició i ho fa amb un nou canvi de format, després d’haver-se organitzat durant molts anys a Girona i, en les últimes edicions, a Sarrià de Ter. En les últimes setmanes, el festival creat i dirigit per Jaume Massaguer ha organitzat una gira per Catalunya de la banda barcelonina de punk-rock’n’roll The Capaces, amb vint-i-quatre anys d’història, que està presentant el seu vuitè disc, All that is , com sempre amb la poderosa veu de la cantant Martillo Fontana al capdavant d’un potent exèrcit de guitarres.

Després d’haver passat per Barcelona, Tarragona i Lleida, amb altres grups amics en cada cas, la gira d’ In-Somni amb The Capaces arriba aquest divendres, 21 d’abril, a La Nau de Banyoles (22 h, 12 i 15 euros). I ho fa amb un cartell completat per altres tres grups en la mateixa sintonia: els manresans Los Valientes, una altra poderosa banda de garage-punk que es va posar de llarg el 2020 amb De aquí al cielo i ara prepara un nou disc; Sonic Beast, la formació baix-empordanesa amb músics de Bullitt, No More Lies, illinoise i Bad Mongos, i el trio banyolí Distòpic.

A l’In-Somni se li ha de reconèixer, com a mínim, la persistència en temps difícils, nedant sempre una mica a contracorrent. Apostar per les guitarres crues és digne d’elogi entre tant de reggaetón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia