Cultura

La ràdio del festival Sónar comença a emetre per internet

Les emissions de Sónar Ràdio, la cadena musical on line lligada al festival de música avançada i art multimèdia Sónar, comencen aquest dilluns a través d'internet, accessibles des del portal www.sonar.es, que estarà en antena sense interrupcions durant tot l'any. Es tracta del millor mitjà per conèixer de primera mà tota la música i les novetats de l'edició 2008 del Sónar, que se celebrarà del 19 al 21 de juny a Barcelona, i durant aquests dies serà l'altaveu del festival, ja que els usuaris de la ràdio digital es podran connectar a tots els escenaris. A més, l'emissora presentarà continguts en exclusiva, com nous àlbums i singles, sessions de discjòqueis i informació actualitzada.

Accedint a la pàgina web del Sónar, qualsevol podrà escoltar en directe els concerts i sessions que s'estiguin celebrant al festival més important de música electrònica de la capital catalana, que se celebra cada juny en diferents espais de la ciutat, com al Macba, a L'Auditori i al recinte firal de Gran Via.
Abans de l'esdeveniment, Sónar Ràdio oferirà tota la informació en castellà i en anglès, distribuïda en diferents franges temàtiques. Hi sonaran tots els èxits actuals i inclourà informació sobre tots els artistes programats per a aquesta edició. La secció Fórmula Sónar incidirà en els temes menys coneguts de tots els artistes que passaran i han passat pels espais del festival i d'altres afins a la filosofia Sónar. En aquesta franja també sonaran sessions temàtiques d'una hora sobre segells presents al festival com Ed Banger Records, Ninja Tune, Minus i Dial.

A Sónar a la Carta, es recuperaran més d'un centenar de recopilacions temàtiques fetes pel festival per especialistes, com músics, periodistes especialitzats o DJs en aquests quinze anys de festival. I la franja Sónar 15 anys serà l'espai dedicat als èxits més destacats de la història del festival.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.