Música

música

Sau, Sopa de Cabra, Mariona Escoda i OBK, premiats per la Cadena 100

Els guardons es van atorgar en una gala dissabte a la nit al Teatre Jardí de Figueres

Mariona Escoda, Nil Moliner i les bandes Sau, Sopa de Cabra i OBK han estat alguns dels guardonats en l’edició d’enguany dels premis Números 1 a Catalunya que atorga la Cadena 100. L’emissora va reconèixer dissabte a la nit els artistes catalans considerats referents musicals en una gala al Teatre Jardí de Figueres.

A l’escenari hi va actuar Miquel Abras, un dels cantants de l’Empordà que més fort està sonant els darrers anys; també Sau30, amb Pep Sala tocant en directe el Boig per tu, i d’una de les veus emergents més escoltades: Sara Roy. OBK també va recollir premi, després de més de 30 anys de carrera musical. Altres artistes convidats que hi van actuar en directe van ser la Suu, Ernest Prana, Depol, Beth, Festival Acústica i La Pegatina. La guanyadora de la primera edició d’Eufòria, Mariona Escoda, va cantar acompanyada al piano per Manu Guix. Un altre plat fort de la cerimònia va ser l’actuació de Els Amics de les Arts, amb un final de festa a càrrec de Nil Moliner.

L’ACN informa que la festa al Teatre Jardí de Figueres va estar conduïda per Xavi Caminals, presentador de La millor varietat musical de Cadena 100, emissora de radiofórmula amb més d’1,6 milions d’oients a tot l’Estat, 165.000 a Catalunya, segons la darrera onada de l’EGM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia