Cultura

Ferran Adrià presenta el 1r 'Fast Good' de Barcelona

Gastronomia

Barcelona ja té el seu primer Fast Good, un establiment que de la mà de Ferran Adrià barreja menjar ràpid amb menú de restaurant de qualitat, i on s'ofereixen, entre altres propostes, hamburgueses de carn d'agulla de vedella amb patates fresques fregides en oli d'oliva.
Fast Good és un nou concepte de restauració de menjar ràpid de qualitat en què els locals estan gestionat per joves cuiners que poden oferir les seves propostes culinàries a la carta, segons que s'ha explicat avui en presentar el nou local.

El restaurant, propietat de la cadena hotelera NH, està situat al carrer Balmes, en un local de dues plantes amb capacitat per a 120 comensals, i Esteban Jaúregui, que fins ara ha format part de l'equip d'elBulli, estarà al capdavant de l'establiment.

Amb aquest restaurant i un altre més que la setmana que ve es presenta a València, la cadena Fast Good tindrà vuit locals oberts, quatre a Madrid i un a Santiago de Xile.

Productes de qualitat
La cadena aposta per una carta senzilla però basada en productes de qualitat en la seva elaboració, i en la carta es combinen 16 varietats d'emparedats de diversos tipus de pa, amb amanides, pollastre rostit en quatre varietats i postres i gelats casolans, a més d'hamburgueses.

Ferran Adrià és un dels màxims exponents de la cuina mundial, té les millors puntuacions a les guies gastronòmiques, i durant tres anys consecutius se l'ha considerat com el millor cuiner del món.

Els locals Fast Good tenen a més una imatge colorista i moderna i barregen en la seva decoració colors vius com roses i verda poma, amb un cert toc pop, amb fusta fosca a les taules.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Art de fa 12.000 anys al jaciment de Simanya Gran, a Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Matadepera
Música

Marco Mezquida inaugura l’Istiu de Castelló d’Empúries

Castelló d’Empúries
guardó

‘Maria CHOIR’, menció honorífica als premis S+T+ARTS

Barcelona
televisió

La majoria de pèrits conclouen que hi ha “diferències essencials” entre ‘OT’ i ’Eufòria’

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

Una vintena de companyies passaran pel FITAG

GIRONA

La novel·la ‘Aterratge’ d’Eva Piquer guanya el Premi Literari ‘El Setè Cel’

salt
MÚSICA

Record d’ocupació en la vintena edició de l’(a)phònica

BANYOLES
món editorial

Joan Abellà deixarà Enciclopèdia Catalana al desembre

Barcelona
cultura

Mucha Muchacha i Los Voluble obren la 27a Fira Mediterrània, i posa el focus en la dissidència

Manresa