Cultura

Coca, Carulla i Maria del Mar Bonet intervenen en l'acte públic en memòria de Palau i Fabre

L'acte d'aquest dilluns en memòria de l'escriptor Josep Palau i Fabre de cos present estarà obert al públic i tindrà la intervenció de l'escriptor Jordi Coca; el vicepresident de la Fundació Palau, Tomàs Nofre, i l'actriu Montserrat Carulla. El president de la Generalitat, José Montilla, i la cantant Maria del Mar Bonet tancaran l'acte al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

El director de la Fundació Palau, Josep Sampera, ha precisat que Coca, que és patró de la fundació, conduirà l'acte, que serà "una senzilla cerimònia civil de comiat" a les 11.00 hores.

Segons ha informat el govern en un comunicat, Nofre, en nom de la fundació, llegirà alguns fragments de l'obra de Palau i Fabre i Carulla farà una lectura de poemes. Sampera ha avançat que durant la cerimònia també es passarà un text gravat llegit per Palau i Fabre.

L'acte culminarà amb un discurs de Montilla i Maria del Mar Bonet interpretarà el poema Jo em donaria a qui em volgués, que ella va fer famós en musicar-lo.

També hi assistiran el vicepresident, Josep-Lluís Carod-Rovira; el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras; el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, i el president de la Diputació de Barcelona, Celestino Corbacho.

Després, l'escriptor serà enterrat a Caldes d'Estrac, on hi ha la seu de la Fundació Palau, que depèn de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, i que es va crear el 2003 per conservar i difondre la seva obra. De camí al cementiri, es faran uns instants de silenci davant de la fundació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.