Arts escèniques

El Teatre Municipal s’expandeix a sis barris de Girona en la nova edició de l’Escènit

La programació d’estiu inclou nou espectacles del 29 de juny al 25 de juliol

El Teatre Municipal s’expandeix aquest estiu a sis barris de Girona amb una nova edició de l’Escènit. La programació d’enguany inclou nou espectacles, tots gratuïts, els dimarts i dijous del 29 de juny al 25 de juliol, tal com informa l’ACN. Tots ells estaran composats per diversos llenguatges artístics com circ, dansa, instal·lació o musical al carrer. La programació surt més que mai de les quatre parets del Teatre Municipal i s’expandeix pel Barri Vell, l’Eixample, Sant Narcís, Pont Major, Santa Eugènia i Can Gibert del Pla. El cicle acull companyies internacionals i catalanes, tres de les quals compten amb participació gironina.

Entre els espectacles hi ha: Lemniscate (circ acrobàtic de mitjà format); Exit, de la companyia belga Circumstances, amb la col·laboració del Centre Cívic Porqueres i La Jonquera Cultura, amb els quals s’articularà la gira gironina; el projecte Otempodiz, una iniciativa artística de la companyia basca Ertza que posa en valor el talent de dos ballarins de Moçambic; o Si fóssim flors, de Marga Socias, amb una vessant d’integració social, entre altres. En l’Escènit d’aquest any, com a novetat i en dimecres, es presenta un espectacle coorganitzat entre La Marfà, l’Auditori de Girona i el Teatre Municipal de Girona en el marc de les programacions de Notes al Parc i Escènit. Es tracta del musical de carrer Estop, de Cor de Teatre, coproduït per La Marfà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia