Cultura

Oller posa a ballar vuit dones i sis homes a 'Bernarda Alba Bendita'

Dansa

El coreògraf Ramon Oller posa a ballar vuit dones i sis homes a Bernarda Alba Bendita, un espectacle en què es materialitzen els personatges masculins, a diferència de l'obra de teatre original de Federico García Lorca, on s'esmenten però no apareixen. A Bernarda Alba Bendita, els homes comparteixen ball i protagonisme amb Bernarda i les seves filles i encarnen la manipulació i el desig.

L'espectacle de dansa d'Oller, basat en l'univers de Lorca, estarà a la cartellera del Teatre Romea entre el 7 i el 24 d'agost.

Està interpretat per Mª Carmen García (Bernarda Alba), Sandrine Rouet (Adela), Ching Wong, Sara Enrich, Paloma Muñoz, Anna Criado, Javier García, Daniel Corrales, Geoffrey Ploquin, Ignacio Lasala, Daniel Pinelo i l'actriu Elisa Creuhet en el paper de Poncia.

L'espectacle és una versió "molt lliure", segons Oller, de l'obra, i fusiona la dansa contemporània i la música flamenca per posar en escena Bernarda Alba i les seves filles en una Andalusia plena d'una llum que s'oposa a les ànimes fosques i torturades d'aquestes dones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.