Cultura

Manel Borrell, Israel Galván i els creadors del 'Reactable', premis Ciutat de Barcelona 2007

ZONA METROPOLITANA

El periodista Manel Borrell, el ballarí i coreògraf Israel Galván, i els creadors de l'instrument multimèdia 'Reactable', Sergi Jordà, Günter Geiger, Marcos Alonso i Martin Kaltenbrunner, de la Universitat Pompeu Fabra, han estat guardonats amb els premis Ciutat de Barcelona 2007 en ràdio, dansa i multimèdia, respectivament.

El premi Ciutat de Barcelona 2007 en la categoria de ràdio ha estat atorgat, per unanimitat, a Manel Borrell pel programa 'El balcó' de Ràdio Barcelona-Cadena Ser 'per una manera d'entendre el periodisme radiofònic, realitzat a partir d'una anàlisi rigorosa dels fets i amb una sistemàtica separació entre informació i opinió'.

El jurat també ha tingut en compte 'l'acurada posada en antena que valoritza el paper informatiu de la ràdio'. Amb aquesta decisió, el jurat vol reconèixer 'un model de programa profundament arrelat a la ràdio que es fa a Barcelona'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.