Arts escèniques

Ana Morales substitueix Israel Galván al Festival de Peralada

Ana Morales protagonitzarà l’espectacle En la cuerda floja

La bailaora Ana Morales serà l’encarregada de substituir Israel Galván al Festival de Peralada . L’espectacle del bailaor, que estava previst per a l’1 d’agost a les deu de la nit, no podrà realitzar-se a causa d’una lesió que l’obliga a mantenir-se allunyat dels escenaris durant les pròximes setmanes. Els espectadors podran mantenir l’entrada ja comprada per a l’espectacle d’Ana Morales o bé sol·licitar la devolució automàtica de les entrades.

Ana Morales, que dirigeix i protagonitzarà l’espectacle En la cuerda floja, es caracteritza per recrear sobre l’escenari estats del seu periple vital. Alhora, explica com cal posar-se a prova com a ésser humà en un món cada cop més incomprensible. L’espectacle està coproduït pel Centre de Dança Canal, la Biennal de Flamenc d Sevilla i la Biennal Flamenca d’Amsterdam.

El Festival de Peralada, que aquest any celebra la trenta-setena edició, se celebrarà del vint-i-vuit de juliol al cinc d’agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia