Cultura

Portishead i Public Enemy obren avui el Primavera Sound

Música

El Primavera Sound obre aquest dijous la veda d'un estiu ple de concerts –tant si plou com si no, perquè s'hi han instal·lat carpes– amb un dels grups més esperats: Portishead. El trio de Bristol actuarà aquest dijous a la nit i divendres al Parc del Fòrum per presentar el seu nou treball, Third, amb el qual ha trencat un silenci d'onze anys. En aquesta primera jornada, a més, el festival saldarà un compte pendent amb el hip-hop d'un dels històrics del gènere com Public Enemy, ara que es compleixen dues dècades des de l'aparició de l'àlbum It takes a nation of millions to hold us back.

Aquesta vuitena edició del Primavera Sound rebrà altres grans noms internacionals, com Rufus Wainwright, Nick Lowe presentant At my age i els nord-americans The Sonics, que s'han tornat a reunir quatre dècades després, a banda d'artistes locals com Guillamino i Le Petit Ramon, que actuaran de franc dissabte al migdia al Parc de Joan Miró en un showcase dedicat al segell Bankrobber.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.