Cultura

Tom Waits actuarà a Barcelona els dies 14 i 15 de juliol

L'Auditori del Fòrum acollirà les dues primeres actuacions del cantant nord-americà a Catalunya

El cantant nord-americà Tom Waits actuarà per primera vegada a Barcelona els dies 14 i 15 de juliol en el marc de la seva gira Glitter and Doom. Waits actuarà a l'Auditori del Fòrum, tal i com ha confirmat la web oficial del cantant.

Les entrades per als dos concerts es podran comprar a traves del servei Telentrades a partir del 2 de juny a les 9 del matí.

La gira europea del cantant inclou també dates a Sant Sebastià (13 de juliol), Milà (17, 18 i 19 de juliol), Praga (21 i 22 de juliol), París (25 i 25 de juliol), Edimburg (27 i 28 de juliol) i Dublín (30 i 31 de juliol i 1 d'agost).

El Glitter and Doom Tour començarà el 17 de juny a Phoenix i inclou concerts a Estats Units i Europa amb un Tom Waits acompanyat dels seus músics habituals, el baixista Larry Taylor, el guitarrista Omar Torrez, el teclista Patrick Warren i el percusionista Casey Waits.

El músico i cantant va editar el 2006 Orphans, una recopilació triple amb cançons noves i antigues i ha tornat a estar d'actualitat en inspirar el debut discogràfic de l'actriu Scarlett Johansson, Anywhere I lay my head, que inclou versions de deu temes compostos per Waits.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.