Cultura

Aterrassa.cat: el diari d'última generació

Ja és consultable Aterrassa.cat, el nou diari digital de Terrassa que trenca una inèrcia de molts anys i que normalitza la ciutat a internet. Aterrassa.cat ofereix el pols de la ciutat de Terrassa, minut a minut, amb un format innovador i multimèdia. Es tracta de la primera edició local de l'Avui.cat, i s'insereix en una xarxa digital que anirà creixent en els pròxims mesos. El nou diari digital estarà actiu els set dies de la setmana i compta amb un equip de periodistes terrassencs, dirigits per Joan Manel Oller, que treballen des de la mateixa ciutat.

Aterrassa.cat és una iniciativa conjunta de la Corporació Catalana de Comunicació, empresa editora de l'AVUI, i Canal Català. A més, el diari electrònic es complementarà amb dues edicions en paper, cada dilluns i divendres, que es repartiran conjuntament amb l'AVUI i, en paral·lel i de forma gratuïta, als principals punts de distribució de la ciutat.

La primera edició en paper apareixerà, excepcionalment, en dimecres, amb motiu de la diada de Sant Jordi. Les notícies de Terrassa, en català.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.