Cultura

Esteve Polls porta per primer cop al TNC una versió teatral d''El poema de Nadal' de Josep Maria de Sagarra

ZONA METROPOLITANA

El Teatre Nacional de Catalunya acollirà durant tres úniques funcions la versió escènica i inèdita que Esteve Polls ha ideat d''El poema de Nadal' de Josep Maria de Sagarra, una de les obres més emblemàtiques i populars d'aquestes festes.

El muntatge, de gairebé una hora i mitja de durada, compta amb un acompanyament musical de Raül Fernández (Refree) i una banda de músics creada per a l'ocasió, que versionarà algunes de les nadales més conegudes. Als seus 86 anys, el director barceloní es mostra satisfet de poder estrenar una de les seves obres al TNC, després de nou anys intentant-ho. D'aquesta forma, també es vol homenatjar una de les figures més destacades del teatre català i de reconeixement internacional com és Esteve Polls.

'El poema de Nadal' es representarà també a la Catedral de Tarragona i a la de Girona, el 28 de desembre i 2 de gener, respectivament, en una versió més musical.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.