Cultura

'El Orfanato', exclosa de la llista de candidats als Oscars

La pel·lícula El Orfanato ha estat exclosa de la llista de candidats als Oscars 2007 que l'Acadèmia de Ciències Cinematogràfiques concedeix a la millor pel·lícula estrangera, ha informat avui la revista The Hollywood Reporter al seu lloc web.

També ha estat exclosa la pel·lícula romanesa 4 Months, 3 Weeks and 2 Days, que va guanyar La Palma d'Or al Festival de Cannes aquest any i era considerada pels crítics del cine com una de les millors opcions de triomf.

També ha quedat fora dels premis la pel·lícula animada francesa Persépolis, que havia guanyat el Premi del Jurat aquest any a Cannes.

La revista ha indicat que un altre film francès, La Vie en Rose, no ha estat considerada perquè cada país només pot presentar una candidatura. Aquesta pel·lícula és un relat de la vida de la cantant Édith Piaf i la seva intèrpret, Marion Cotillard, era considerada una de les favorites per guanyar el premi a la millor actriu.

The Hollywood Reporter ha assenyalat que la llista de candidats ha quedat ara reduïda a nou films. Una nova sel·lecció s'haurà de fer la setmana que ve i la llista quedarà amb cinc pel·lícules candidates.

La llista està integrada per l'austríaca The Counterfeiters, la brasilera The Year My Parents Went on Vacation, Days of Darkness (Canadà), Beaufort (Israel), The Unknown (Itàlia), Mongol (Kazakhstan), Katyn (Polònia) 12 (Rússia) i The Trap (Sèrbia), ha dit el rotatiu nord-americà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.