Cultura

El Museu-Memorial de l'Exili de la Jonquera obrirà les portes al públic aquest dissabte

COMARQUES GIRONINES

El Museu-Memorial de l'Exili (Mume) de la Jonquera obrirà aquest dissabte les portes al públic. Durant el cap de setmana, l'entrada serà gratuïta. El nou equipament estarà obert, fins al maig, de dimarts a dissabte, de les deu del matí a les sis de la tarda; els diumenges i festius, de les deu del matí a les dues de la tarda, i els dilluns, tancat. Es tracta del primer museu d'Europa dedicat a la preservació de la memòria de l'exili i del seu llegat. La visita al nou museu també podrà ser guiada.

Les visites guiades faran els dissabtes, de les dotze del migdia a dos quarts de dues i de les quatre a dos quarts de sis de la tarda; i els diumenges, de les dotze del migdia a dos quarts de dues de la tarda. L'equipament inclou una exposició permanent que explica la història de l'exili des de la Guerra Civil fins a l'actualitat, una sala d'exposicions temporals i una aula de tallers pedagògics.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.