Cultura

Manuel Borja-Villel, nou director del Museu Reina Sofia

Manuel Borja-Villel (Borriana, 1957) ha estat elegit nou director del Museu Reina Sofia pel Comitè Internacional d'Experts, que l'ha seleccionat entre les vint-i-nou candidatures presentades al concurs internacional per a provisió del lloc de director artístic del MNCARS.

El Ministre de Cultura, César Antonio Molina, ha informat al Patronat del museu, reunit en sessió extraordinària, de la decisió adoptada pel Comitè i, al costat de la presidenta d'aquest organisme, Pilar Citoler, ha donat a conèixer posteriorment en roda de premsa l'elecció del nou director del Museu Reina Sofia, que des de 1998 ocupa la direcció del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

El Comitè Internacional d'Experts, presidit pel director general de Belles Arts, José Jiménez, i format per Bruno Corà, Marta Gili, Simón Marchán, Hans-Ulrich Obrist, Rosa Olivares i Alfred Pacquement, han seleccionat la candidatura de Borja-Villel entre les vint-i-nou presentades.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.