Cultura

Mitjans digitals demanen un debat entre Zapatero i Rajoy a Internet

El cara a cara virtual no compta amb la possibilitat que altres candidats hi puguin participar

Diversos mitjans digitals han demanat als principals candidats del PSOE i el PP a les pròximes eleccions legislatives que mantinguin un debat a Internet obert a les preguntes dels internautes.

La iniciativa, sorgida de l'edició digital del diari 20 Minutos, compta amb el suport d'un gran nombre de mitjans, entre els quals TV3, La Vanguardia, ADN, El Periódico de Catalunya, El País i El Mundo entre d'altres. La proposta, pendent de concreció clara, demana a José Luis Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy que debatin a la xarxa amb la presència d'un moderador consensuat i obert a les preguntes dels usuaris dels diversos mitjans.

El debat està projectat com un cara a cara virtual entre Zapatero i Rajoy i, per tant, no compta de moment amb la possibilitat que els caps de llista d'altres partits hi puguin participar. L'AVUI.CAT s'ha sumat inicialment a la proposta tot i que es manté a l'espera d'una concreció clara de quin serà el format definitiu per confirmar la seva participació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.