Música

MÚSICA

Strenes acollirà el primer concert de la gira de comiat de Gossos

El festival de Girona serà l’inici de la gira ”A reviure”, una gira única de deu concerts que posarà punt i final als 30 anys de trajectòria musical de la banda manresana

El festival Strenes de Girona acollirà l’inici de la gira “A reviure” de Gossos el 12 d’abril a l’Auditori de Girona. Aquesta gira de retorn als escenaris comptarà amb un total de deu concerts que tancaran els 30 anys de trajectòria musical de la banda manresana.

Natxo Tarrés, Santi Serratosa, Oriol Farré, Roger Farré i el Juanjo Muñoz ho tenen clar: sos torna als escenaris per homenatjar el seu públic a través d’una gira única. Després de cinc anys de silenci, “A reviure” seran deu concerts que tornaran a crear la connexió i complicitat que sempre hi ha hagut entre els músics i els seu públic més fidels. Per aquest motiu, han preparat un repertori amb els èxits de la seva carrera musical: cançons de sempre i per sempre.

Les entrades del concert ja estan a la venda al web del festival Strenes .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia