Cultura

La Biblioteca del MNAC fa 100 anys

El Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) celebra el centenari de la seva biblioteca amb una exposició commemorativa d'objecte i imatges històriques, una mostra virtual d'una selecció del seu fons en la seva web i una sèrie de jornades de portes obertes cada primer diumenge de cada mes, de desembre a març.

La Biblioteca del MNAC  és un centre especialitzat en història de l'art, que conserva més de 100.000 títols. En el seus fons hi ha història, arqueologia, museologia, conservació i restauració.
En l'exposició commemorativa a la Biblioteca es repassen els diferents emplaçaments que ha tingut el centre des del Parc de la Ciutadella, la Casa Comunal del Poble Espanyol, la Casa Solà-Morales d'Olot, la Casa de la Caritat, el Convent de Sant Agustí i l'actual emplaçament, al MNAC.

Entre els tresor que guarda, hi ha una història sobre l'imperi romà de Flavio Biondo, de 1984; llibres d'artista, manuscrits ...


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.