Cultura

Tercera i quarta part de 'Kill Bill', a la Xina

El productor executiu de les dues primeres cintes, Bernet Walsh, afirma que vol col·laborar amb joves directors xinesos

El director nord-americà Quentin Tarantino té previst filmar a la Xina la tercera i la quarta entrega de la pel·lícula Kill Bill. Si més no, així ho ha anunciat el productor executiu de les dues primeres cintes, Bernet Walsh, en el Festival Internacional de Cinema de Shanghai, on també ha desvetllat que la trama de Kill Bill 3 se centrarà en la revenja dels dos assassins als quals van destrossar les armes i els ulls.

Més encara. Segons Walsh, la quarta part de la saga narrarà un cicle de represàlies per part de les filles que es vengen de la mort de la seva mare.

El productor executiu va expressar, a més, el seu desig de col·laborar amb directors xinesos com Jiang Wen, autor de la cinta Xun Qiang, també coneguda com a Missing Gun. “M'agradaria col·laborar amb directors joves. Crec que hi ha molts joves cineastes destacats a la Xina que encara no han sortit a la llum”, va afirmar el productor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.