Cultura

El lector informa: "Proposta divertida d'un editor gironí: frankfurts per a tothom!"

Anonim (Girona)

En ocasió de la inauguració de la Fira de Frankfurt, l’editor Quim Curbet convida als seus autors a menjar un frankfurt a la terrassa d’una cerveseria de Girona

L’editor de CCG Edicions, una petita editorial generalista radicada a les comarques gironines, és un dels pocs editors catalans que –per raons diverses– no assistirà als actes d’inauguració de la Fira de Frankfurt i vol amb aquesta acció reivindicar el paper també important de les editorials del rerepaís, tal com diu Curbet, “de l’àrea territorial que a la curta o a la llarga acaba proveint a la capital dels recursos de tota mena –inclosos els culturals– sense els quals no podria sobreviure”.
Quim Curbet, que també és editor de la revista ContaGi, convida igualment a tots els col·laboradors de la revista a degustar salsitxes alemanyes en honor dels representants de la cultura catalana que a Frankfurt hauran d’alimentar-se només amb les petites racions dels grans xefs catalans.

A través d’aquesta nota convoca a tots els mitjans el dimecres dia 10 a les 19 h, a la terrassa del bar König de Girona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.