Cultura

Casa Àsia convoca la 1a edició del certamen literari premi Marco Polo

Casa Àsia obrirà el pròxim 30 de gener la convocatòria per a la primera edició del premi Marco Polo, un certamen literari dirigit a alumnes de tercer i quart d'ESO de tot el territori espanyol que premiarà el guanyador amb un viatge a la Xina per a ell i els seus pares, segons ha anunciat l'associació.

El certamen, conegut fins a aquesta edició com a premi Elkano, guardonarà l'estudiant que millor retrati la importància dels viatges i la literatura per fomentar el coneixement entre diferents cultures, centrant-se en el viatge de Marco Polo a la Xina, per optar a guanyar el viatge de sis dies a la ciutat xinesa de Hangzhou.

El termini de presentació dels escrits acabarà el 30 d'abril de 2008 i la sentència del jurat es donarà a conèixer el 28 de maig vinent.

Casa Àsia escull cada any un país diferent perquè protagonitzi el tema del certamen literari, que l'any passat es va dedicar a Malàisia, tot Àsia, i que es va dur a terme amb el mateix objectiu d'invitar els joves a aventurar-se en terres asiàtiques utilitzant el vehicle de la paraula.

Els objectius del certamen coincideixen amb els de la institució: promoure i realitzar projectes i activitats que contribueixin a un millor coneixement i a l'impuls de les relacions entre l'Estat espanyol i els països d'Àsia i del Pacífic, especialment, en l'àmbit institucional, econòmic, acadèmic i cultural.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.