cultura

VerdCel denunciarà dos diaris d'extrema dreta per vincular el grup a l'entorn d'ETA

Publiquen un article on l'autor equipara la contractació del grup a “finançament de bandes de l'esquerra proetarra”

El grup de música en valencià VerdCel ha decidit emprendre accions legals contra els diaris Alerta Digital i Diario Ya per vincular el grup amb l'entorn d'ETA, fet que el seus components consideren “un atac directe a l'honor i la imatge pròpia”. Els dos diaris es fan ressò, “com si es tractara d'informació contrastada”, segons VerdCel, de les opinions vessades pel blocaire Edgar Sánchez Agulló, vinculat a l'extrema dreta de Castelló, a qui també denunciaran per realitzar acusacions “falses, malintencionades i absolutament infundades”.

En concret la denúncia es refereix a un article de Sánchez Agulló on aquest critica que l'Ajuntament de Xirivella haja programat un concert de VerdCel per al pròxim Nou d'Octubre, per considerar-ho “finançament de bandes de l'esquerra pro etarra”. En l'article afirma taxativament: “El fet no tindria major rellevància si no fóra per les nombroses vinculacions de la banda amb cercles pro etarres i de l'extrema esquerra més radical”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.