Cultura

El Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri de Reus crea un nou guardó per a joves coreògrafs

CAMP DE TARRAGONA

El Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri comptarà, en la seva quarta edició, amb un nou guardó per premiar la creativitat de joves coreògrafs d'edats compreses entre els 18 i els 30 anys. El guanyador s'endurà un premi en metàl·lic de 2.000 euros i s'assegurarà la contractació de la seva creació per part de la Fundació del Teatre Fortuny, que és qui organitza el certamen.

Una altra de les novetats de la quarta edició d'aquests premis dedicats al món de la dansa són les dates. Si fins ara se celebrava en dues setmanes, enguany el certamen començarà entre l'octubre i novembre, i finalitzarà al març, quan es donaran a conèixer els guanyadors. Així doncs, el tret de sortida es donarà amb una exposició sobre la figura de Roseta Mauri i una gala dedicada al món de l'ensenyament de la dansa, i del 10 al 14 de març del 2009 se celebrarà la fase final del premi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.