Cultura

Cinema a l’aire lliure

A la fresca de les nits d’estiu el cine resulta una molt bona alternativa. Així doncs, a diversos espais de la ciutat de Barcelona es poden veure pel·lícules clàssiques i actuals.

Montjuïc, l’Illa Diagonal, les Cotxeres de Sants, la Vil·la Florida, el Centre Cívic de Sarrià i el CCCB són els espais on de dilluns a dijous es poden veure diverses pel·lícules. A l’espai de Sants s’hi poden veure, cada dijous a les 22h, films com El laberinto del Fauno (19 de juliol) i Salvador (26 de juliol).

A l’Illa Diagonal les pel·lícules que es projecten són en versió original subtitulades, i entre els títols hi ha Entre copas (19 de juliol), Un toque de canela (26 de juliol) i American Cuisine (2 d’agost).

Disfrutant de l’incomparable paratge que ofereix el castell de Montjuïc, es poden veure cintes com Memento (16 de juliol), La novia cadàver (20 de juliol) i La ciencia del sueño (27 de juliol). El preu de les entrades és de 4€ en el cas de Montjuïc i gratuïtes a la resta d’espais.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.