Cultura

Carlos Saura rep per sorpresa la Conxa d'Or honorífica

Sant Sebastià

El director de cinema Carlos Saura ha visitat aquest any el Festival de Sant Sebastià per presentar Fados, la seva última pel·lícula, que s'ha projectat al festival fora de la competició. Saura, però, ha rebut una sorpresa. El festival li ha lliurat la Conxa d'Or honorífica, la màxima distinció del festival, que només s'ha concedit en una altra ocasió, l'any 1981, a Luis Buñuel.
Així doncs, Sant Sebastià es va convertir aquest divendres en capital de la música portuguesa durant la projecció de Fados, l'últim treball del cineasta aragonès Carlos Saura, una projecció que va precedir un concert al teatre Victoria Eugenia.

Fados se suma a altres films musicals de Saura, com Sevillanas, Flamenco i Tango, i recull diverses tendències del fado a través de la interpretació de diversos cantants, com Mariza, Camané i Carlos do Carmo, tots tres presents en el concert.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.