Cultura

S'obre el lloc web destinat a recollir firmes a favor d'un debat entre Zapatero i Rajoy a Internet

A a la iniciativa s'hi han sumat més de 80 diaris digitals, com 'La Vanguardia', 'El Mundo' i 'El País', entre d'altres

Ja s'ha posat en marxa el portal web neutral www.porundebateeninternet.com des d'on es recullen signatures en suport a la celebració d'un debat electoral entre José Luis Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy a la xarxa. La web disposa d'un comptador que mostra el nombre d'adhesions.

20minutos, amb el suport de més de 80 diaris digitals entre els quals hi ha La Vanguardia, ADN, El Periódico de Catalunya, El País i El Mundo, al·lega que actualment a l'Estat existeixen més de 20 milions de persones amb accés a la xarxa que l'utilitzen com a plataforma d'informació, que aquesta és una eina utilitzada per molts residents espanyols a l'estranger, a més de permetre la participació en temps real dels usuaris.

L'AVUI.CAT s'ha sumat des de l'inici a la proposta tot i que es manté a l'espera d'una concreció clara de quin serà el format definitiu per confirmar la seva participació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.