Art

art

Robbie Williams exposarà al Moco Museum Barcelona

El popular cantant i compositor Robbie Williams presentarà el 20 de juny al Moco Museum Barcelona l’exposició Confessions Of A Crowded Mind, formada per 17 obres sobre la salut mental. El Moco Museum ha destacat a ACN que les últimes peces de l’artista “pretenen inspirar als espectadors a abraçar col·lectivament cada part de si mateixos”.

Williams ha mostrat la seva satisfacció per exposar al Moco Museum Barcelona. “Confio que animi a la gent a acceptar-se a ells mateixos i a expressar la seva veritat”, ha declarat.

La mostra de l’autor de cançons com ara Angels, Rock DJ i Let me entertain you serà inaugurada el 20 de juny i s’obrirà al públic a partir del 21 de juny. Més de 100.000 persones van visitar el primer capítol de l’exposició, Pride and self-prejudice, que Williams va mostrar al Moco Museum d’Amsterdam.

Robbie Williams va dir precisament que inaugurar la seva primera exposició d’art individual al Moco Museum d’Amsterdam va ser “pura alegria”. “Estic molt agraït per la resposta de públic que ha tingut i em sento feliç perquè el meu art ha connectat, d’alguna manera, amb gent de tot el món”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia