Música

música

El Festivalot es consolida amb més de 30.000 visitants durant dos dies de música per a famílies

La 9a edició del Festivalot va tancar ahir al vespre les portes amb el doble concert multitudinari de Figa Flawas i La Cosina, a l’Auditori i al Palau de Fires de Girona, respectivament. Amb ells es posava el punt final a dos dies d’almenys una trentena d’espectacles musicals i activitats destinats a un públic familiar que van omplir de música aquests dos espais i d’ambient festiu l’exterior, just sota els plàtans de la Devesa, on es va habilitar la zona més gastronòmica del festival, amb furgoteques i taules.

Segons explicaven ahir fonts de l’organització, Pistatxo Produccions, es calcula que almenys 30.000 persones han passat pel Festivalot aquests dos dies, i aquesta dada dona per consolidat el festival i també el format. Un format “únic”, com destaquen les mateixes fonts, ja que combina els espectacles gratuïts amb els de pagament adreçats a un determinat públic que, segons constaten, ja s’ha fidelitzat i que no només prové de Girona ciutat i de les poblacions gironines, sinó també d’altres punts de Catalunya.

El fet que enguany, per primera vegada, s’optés per fer totes les actuacions i activitats en els espais tancats de Fira de Girona i l’Auditori, també es va valorar ahir com un encert per la comoditat de gaudir dels espectacles i de tots els serveis.

Els visitants del Festivalot han tingut l’oportunitat de gaudir durant aquest cap de setmana de les actuacions musicals de Stay Homas, Al·lèrgiques al Pol·len, Lildami, Sara Roy i Miki Núñez, entre altres intèrprets. En alguns casos, també, amb combinacions inesperades com va ser l’actuació de Les que Faltaband junt amb els balls dels Geganters de la Bisbal o de Figa Flawas amb el Cor Geriona infantil. Tot això sense oblidar les actuacions de les escoles de música i d’altres centres d’ensenyament de diferents punts de la demarcació, que hi van posar també les seves notes particulars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia