Música

Música

La música de cambra torna als masos de la Garrotxa

L’edició d’enguany, la vuitena i que tindrà lloc del 5 al 21 de juliol, constarà de deu concerts d’una hora de durada adreçats a un públic molt reduït

El Festival Música als masos torna amb una programació variada de música de cambra del 5 al 21 de juliol. Com cada any, els concerts tindran lloc en sales de masos i cases garrotxins. També s’incorporaran dues localitzacions exteriors –el Mas el Solà de Batet i l’Església de Santa Maria de Besalú– que, per la seva singularitat i bones condicions acústiques, garanteixen una experiència directa i propera, que són el segell propi del festival. També són novetat d’aquest any les sales del Mas el Prat de la Vall d’en Bas i Can Llaudes de Besalú. Per aquesta vuitena edició s’ha aconseguit combinar una gran varietat instrumental que reuneix joves promeses i alguns dels artistes més reconeguts del nostre país.

Com cada any, els concerts s’acabaran amb una copa de vi del celler Vinyes dels Aspres, que, a part de la qualitat dels seus productes, té una estreta relació amb la música com a descendents que són d’Eduard Toldrà, compositor del qual podrem apreciar diferents obres al recital de lied. Hi haurà dos torns de cada concert, amb l’excepció dels que seran a l’aire lliure. Els dies laborables, els concerts seran a les 19 i 21h i el cap de setmana a les 18 i 20h. Els concerts de torn únic seran a les 20h. El preu de les entrades serà de 18 euros per al públic general, 15 euros per als socis de l’Associació Música als masos, 9 euros per als menors de 30 anys i gratuït per als menors de 13.

Pel primer cap de setmana hi ha programada l’actuació del Quartet Vivancos a Can Llaudes de Besalú (5 de juliol); el Duet Sánchez a Mas Solà de Batet (8 de juliol); i el cellista Arnau Tomàs del Quartet Casals tancarà la integral de les suites de Bach al Mas la Fàbrega de Sant Feliu de Pallerols. A partir d’aquest prendran el relleu la Casa Solà-Morales d’Olot, l’església de Santa Maria de Besalú, Mas la Coromina de Riudaura, Mas Vayreda d’Olot, El Ventós d’Olot, el Mas Subirà d’Olot i el Mas el Prat de la Vall d’en Bas.

Tota la informació i venda d’entrades a www.musicamasos.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PATRIMONI

Monistrol de Montserrat comença la restauracio de l’ermita de Sant Antolí

Monistrol de montserrat
Cultura

La Casa dels Gegants de Cardona serà realitat al primer semestre de 2025

Cardona

El Marrameu, una jornada festiva que reivindica la cultura i la tradició el 28 de setembre

PALAFRUGELL
llibres

Quatre dones, llegendes i redempció a Formentera

barcelona
nomenaments

Josep Maria Carreté, gat vell de la gestió cultural pública, nou secretari general del departament de Cultura

barcelona
música

Carlinhos Brown actuarà amb Chambao el 12 de setembre a Barcelona

barcelona

‘Blanes Talent Fest’, una nova iniciativa cultural per a artistes professionals i entitats de Blanes

BLANES
MÚSICA

Oasis anuncia el seu retorn

BARCELONA
Rogeli Herrero
Músic de Los Manolos i biògraf de Peret

“Peret, l’any 1974 a Eurovisió, es va trobar entre dos focs”

Barcelona