Arts escèniques

Simfonits Marenostrum Festival, una experiència única

La primera edición del Simfonits es celebrará aquest estiu a Sant Pere del Bosc, a Lloret de Mar, amb tres actuacions amb les seves corresponents experiències gastronòmiques

El 28 de juny de 2024, la pianista Svetlana Voropaeva inaugurarà el festival amb una actuació que promet captivar el públic amb la seva tècnica impecable i interpretació emotiva. Amb una carrera brillant que l’ha portat a alguns dels escenaris més prestigiosos del món, Voropaeva oferirà un recital que sens dubte serà un dels moments àlgids del festival.

El 19 de juliol de 2024, el grup INTACTVS, format per Simona Gatto, Pau Marcos i Miriam Encinas, prendrà el relleu amb un programa dedicat a la música medieval antiga. Aquest conjunt és conegut per la seva meticulosa recreació de la música d’èpoques passades, utilitzant instruments històrics i tècniques d’interpretació autèntiques. La seva actuació oferirà als assistents un viatge en el temps, transportant-los a l’edat mitjana amb melodies que han resistit el pas dels segles.

Finalment, el 6 de setembre de 2024, els germans Mikhail i Ivan Pochekin, amb violí i viola respectivament, tancaran el festival amb una actuació que promet ser memorable. Ambdues figures destacades en l’escena musical internacional, els Pochekin oferiran un concert que combinarà virtuositat tècnica i profunditat interpretativa, deixant una empremta inesborrable en els assistents.

El Festival Simfonits de 2024 a Sant Pere del Bosc és una cita ineludible per als amants de la música clàssica i medieval, oferint una oportunitat única per gaudir d’alguns dels millors intèrprets en un entorn incomparable.

L’essència del Festival Simfonits

Prepareu-vos per a una experiència inoblidable on la música es troba amb la bellesa i l’essència del Mediterrani. El Simfonits Marenostrum Festival és més que un esdeveniment musical; és una celebració de la vida, de l’art, i del plaer de gaudir. En els entorns més espectaculars, des de l’emblemàtic Sant Pere del Bosc a Lloret de Mar, passant per la magnífica Toolip Art Gallery de Budapest, fins a arribar a la vibració marítima de Marsella, el festival promet una fusió única de música clàssica, música antiga, jazz i fusió.

Cada localització ha estat curosament seleccionada no només per la seva bellesa, sinó també per com complementa i enriqueix l’experiència musical.

Però el Simfonits Marenostrum Festival va més enllà de la música. Es tracta d’una experiència holística que convida als assistents a deleitar-se amb experiències gastronòmiques excepcionals, on cada plat està inspirat i pensat per complementar les notes musicals que envolten l’aire. A més, l’art té un paper protagonista, amb exposicions i instal·lacions que dialoguen amb l’entorn i les actuacions, creant així un ambient on tots els sentits són estimulats.

Ens sentim orgullosos de convidar-vos a formar part d’aquesta aventura, on cada nota i cada plat han estat pensats per celebrar la diversitat, la bellesa i la riquesa cultural del Mediterrani i més enllà. Uniu-vos a nosaltres en aquesta odissea musical i sensorial que és el Simfonits Marenostrum Festival.

Prepareu-vos per viure l’extraordinari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.