Música

Música

Marc Parrot inaugura Perifèria Cultural 2024

El Perifèria Cultural , el cicle de música, terrer i gastronomia dels Països Catalans, començarà divendres 7 de juny a Santa Eulàlia de Puig-Oriol (Lluçanès) i s’allargarà fins al 19 d’octubre, amb propostes artístiques d’arreu del domini lingüístic català. Durant aquests mesos, hi trobarem una trentena de concerts en llengua catalana o occitana de format mitjà, disseminats en el temps – quatre mesos i escaig– i l’espai –Pirineu, Montsec, Lluçanès, Alt Empordà, l’Urgell, La Selva…–, acompanyats de degustacions de productes i plats autènticament locals. Es tracta d’una invitació a descobrir talents artístics, indrets allunyats dels focus turístics i propostes gastronòmiques veritablement de casa.

La programació completa d’aquesta edició inclou artistes de l’Alguer (Lo Barber & Claudio Gabriel Sanna, el 2 d’agost a Perafita), Catalunya del Nord (Trèvol el 7 de juny a Santa Eulàlia de Puig-Oriol, i Agathe Catel el 14 de juliol a Perafita), de Mallorca (Clara Fiol de Marala el 7 de juny a Santa Eulàlia de Puig-Oriol, i Glòria Julià & Miquel Gelabert el 12 de juliol a Port de la Selva), de Menorca (Anna Ferrer & Marco Mezquida el 14 de juliol a Perafita), del País Valencià (Sandra Monfort de Marala el 7 de juny a Santa Eulàlia de Puig-Oriol, Borja Penalba el 20 de juliol a Gàrzola, i Pau Alabajos com a cloenda el 19 d’octubre a Sant Esteve de Palautordera), d’Eivissa (el duo l’Arannà, el 20 de juliol a Gàrzola), de Terres de l’Ebre (Montse Castellà el 3 d’agost a Riudarenes, i Xarim Aresté el 7 de setembre també a Riudarenes), de Terres de Ponent (Meritxell Gené, de les Kol·lontai, el 20 d’agost a Port de la Selva), de l’Aran i d’altres contrades occitanes (Alidé Sans i Arredalh el 17 de juny a Bossòst) i el gascó Primaël el 14 de juliol a Perafita), entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
CRÒNICA

The Tyets decreten l’inici d’estiu a Cap Roig

televisió

Desestimada la demanda per plagi contra ‘Eufòria’

Barcelona
CINEMA

La mostra FRONT programa una quinzena de films sobre memòria democràtica

ROQUETES
CINEMA

‘El aspirante’, de Juan Gautier, guanya l’Atlàntida Mallorca Film Fest

Palma de mallorca
LLETRES

La Fira del Llibre d’Ocasió recordarà en una mostra el Papasseit llibreter

BARCELONA

El Mediterranea Festival preveu uns 20.000 assistents a la vuitena edició de dissabte que ve

ROSES

Sílvia Pérez Cruz encetarà el F’Estiu de Calonge i Sant Antoni el dia 5

cALONGE I ST. ANTONI
CRÒNICA

Entre Suzanne i Toquinho amb Camilla

FOTOGRAFIA

Àlex Burgaz fotografia l’evolució de la societat amb més de 20.000 imatges durant 45 anys

BARCELONA