Cinema

Disney+

Els Jedi tornen a l’univers ‘Star Wars’ pre Skywalker

“Fa molt temps, en una galàxia molt molt llunyana...” Cent anys abans d’aquesta frase mítica i de l’auge de l’Imperi, els Jedi vivien la seva màxima esplendor en el si d’una federació a l’Alta República. I aquí és on té lloc la nova sèrie de la saga Star Wars que Disney no para d’esprémer i que, titulada The Acolyte, narra la investigació que emprèn l’orde després d’una onada de crims. Arran de la mort d’una mestra Jedi, Indara (Carrie-Anne Moss), un altre mestre, Sol (Lee Jung-jae, el protagonista d’El joc del calamar), seguirà les pistes que el conduiran a la seva antiga padawan (Amandla Stenberg), que resulta ser la principal sospitosa. Però, com descobrirà ben aviat, capítols foscos del passat i unes forces ocultes s’amaguen rere els crims.

La plataforma ja ha estrenat els dos primers episodis i s’ha de dir que el major interès rau en l’època en què es contextualitza i el tempteig que es fa en el gènere de thriller criminal. A part d’això i esperant que avanci la trama, la sèrie creada per Leslye Headland peca d’un mal endèmic en la majoria de sèries d’aquest univers, com és l’ús de relats massa evidents i amb poca intriga, com si fossin destinats a un públic més infantil que no pas adult. Esperem saber més del misteriós mestre de Mae, la protagonista, així com què va passar perquè la seva germana bessona es tornés tan dolenta com aparenta ser. Que la Força ens acompanyi i no caiguem en la temptació que això sigui un Tu a Coruscant i jo a Carlac.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia