Música

Vallviva, música amb solidaritat

Després de l’èxit de la passada edició, el Festival Vallviva continua amb la voluntat de seguir creixent i per a aquesta edició ha ampliat amb un dia més la seva programació. Una quarta edició que incorpora novetats importants però que manté la seva principal fita: destinar els seus beneficis a la investigació de les malalties oncològiques a la Vall d’Hebron.

Amb l’objectiu de consolidar, un any més, l’aposta per un festival solidari que constitueixi un espai de trobada i un esdeveniment singular al cor de la Garrotxa, el Festival Vallviva 2024 comptarà amb artistes de primer nivell com La Oreja de Van Gogh, Álvaro de Luna, Els Amics de les Arts, Alfred Garcia, Ginestà i El Pot Petit i Emociona’t amb la SCCC. Aquests seran els caps de cartell d’aquesta edició, que es complementaran amb altres artistes emergents i locals.

El festival arrencarà el 10 de juliol amb el concert Emociona’t amb la SCCC, gaudint dels èxits del pop-rock català, juntament amb Manu Guix, Beth, Mariona Escoda, La Pau, Joan Garrido i la Polifònica de Puig-reig. L’altre plat fort del festival és l’oferta gastronòmica que s’ofereix, la qual es divideix en tres zones. D’una banda, els prestigiosos restaurants de Jubany, Les Cols, Ca L’Enric i Miramar tornaran a estar presents amb menús exclusius d’Estrella Michelin. I una segona aposta, com a novetat, és l’obertura d’un nou espai dins el segon village dedicat a la cuina d’autor amb la participació dels restaurants del Grup Quinze Ous i l’Equilibri. Això i un espai amb paradetes on tastar una selecció de productes de km 0.

Festival Vallviva Del 10 al 14 de juliol www.vallviva.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia