Música

Sons del Món es fa fort a la Ciutadella

El festival Sons del Món torna a la Ciutadella de Roses amb un cartell de luxe, on destaquen David Bisbal (1 de juliol), Antònia Font (2 de juliol), Sergio Dalma (3 de juliol), Oques Grasses i Maria Hein (4 de juliol), Luz Casal (7 de juliol), Anastacia (8 de juliol), God Save The Queen (9 de juliol), Joan Dausà i Anaïs Vila (10 de juliol), The Tyets + Ariox (11 de juliol).

Com a novetat d’última hora, el concert programat per al 2 d’agost s’ha fet més gran i a més del cap de cartell, els mallorquins Antònia Font, també hi participaran Tomeu Penya i Juligan DJ (Julián Saldarriaga, guitarrista de Love of Lesbian), una revetlla memorable que s’ha batejat com a S’univers és una festa. Com cada any, un dels al·licients a més de la música són els serveis que acompanyen el concert i l’entorn: la zona de furgoteques, la zona gastronòmica de quilòmetre zero, la barra de vins de la DO Empordà i la barra de còctels.

A més, el festival ha recuperat aquest any els concerts íntims a quatre cellers de la DO Empordà: Clara Peya actuarà el 6 de juliol a La Vinyeta, de Mollet de Peralada; La Ludwig Band, el 12 de juliol a l’Empordàlia, de Vilajuïga; Maria del Mar Bonet, al Vinyes dels Aspres, de Cantallops, i Albert Pla, al celler Martín Faixó, de Cadaqués.

Festival Sons del Món Del 6 de juliol a l’11 d’agost www.sonsdelmon.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia