Cinema

Cinema

CIMA i l’Eram projecten vuit curts amb perspectiva de gènere

Són els vuit curtmetratges guanyadors de CIMA 10 i es podran veure demà dimarts al Cinema Truffaut (19 h)

Un dels vuit guions guanyadors d’aquesta segona edició ha estat ‘Tocada y hundida’, escrit i dirigit per la figuerenca Maria Valenzuela Rivas

L’Asociación de Mujeres Cineastas y de Medios Audiovisuales (CIMA) i l’Escola Universitària de les Arts – ERAM presenten conjuntament vuit curtmetratges guanyadors de CIMA10 II al Cinema Truffaut de Girona (dimarts 11 de juny a les 19 h).

CIMA10, guions per a la igualtat és una iniciativa de CIMA i de Prime Video, i és el primer concurs de guions amb perspectiva de gènere basat en el Decàleg de Bones Pràctiques per combatre el sexisme als relats audiovisuals de CIMA. El programa té com a objectiu impulsar la creativitat i promoure l’alfabetització audiovisual des d’una perspectiva de gènere d’estudiants entre 16 i 23 anys de centres educatius espanyols.

Un dels vuit guions guanyadors d’aquesta segona edició ha estat Tocada y hundida, escrit i dirigit per la figuerenca Maria Valenzuela Rivas i produït per l’Escola Universitària de les Arts – ERAM.

Després de les projeccions, se celebrarà un col·loqui moderat per Laura Dauden, directora, productora i periodista brasilera, cofundadora de la productora Forward Films (a més de sòcia de CIMA). Al col·loqui participaran Maria Valenzuela Rivas; Marc Plana, professor de l’Escola Universitària de les Arts - ERAM, i Elena Molina, guionista i directora, sòcia de CIMA i mentora del projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.